Reparation 2021-04-16T09:03:23+00:00

Vi tilfører
møbler nyt liv

Ikon_Reparation_guld

Reparation & renovering

PÅ BALDERUS VÆRKSTEDET FÅR DE VÆRDIFULDE DESIGNSTOLE NYT LIV

På Balderus værkstedet får værdifulde designstole nyt liv.

Vores dygtige møbelsnedkere er eksperter i renovering og reparation af designstole. De har mange års erfaring med godt håndværk og kvalitetsmøbler, og de kan få både genbrugsfund og yndlingsarvestykker til at fremstå som nye.

På værkstedet tager vi hånd om hele stolen og renoverer både træ- og fletværket med respekt for det oprindelige design. Nænsomt og med blik for detaljen.

Under den ødelagte eller slidte overflade finder vi ind til stolens oprindelige udseende. Og efter en omfletning, en afslibning og lakering eller sæbebehandling er designstolen så god som ny.

Kan det betale sig?

Hvis du er i tvivl, så hjælper vi gerne med at vurdere omfanget af renoveringen, inden vi går i gang. Ring eller send os et foto af stolen, så fortæller vi, hvordan vi kan hjælpe dig.

I langt de fleste tilfælde bliver stolen så god som ny efter renoveringen/reparationen – og et nyt, flettet stolesæde kan holde i op til 25 år.

Ikon_Reparation_guld

Eksperter i renovering & reparation

Snedkerarbejde

På Balderus værkstedet sørger vores dygtige møbelsnedkere for at renovere og forny træværket på smukke designmøbler, så de igen kan holde i mange år.

Opfriskning

Stolens træværk tager vi os af på forskellig vis, alt afhængig af stolens beskaffenhed og træsort. Vi kan afrense og slibe og efterfølgende give sæbebehandling/oliebehandling. Stolen kan også lakeres eller evt. males i lige den farve, der ønskes.

Maling/Lakering

Balderus giver designstole nyt liv. Gerne helt fra bunden. En omlakering får møblet til at fremstå som nyt. Man kan også vælge at sætte kulør på nostalgien og modernisere med smukke farver.

Kontakt

Knud Silkjær

Ring på 25 10 43 31

Send besked
Læs historien om Balderus

Få et tilbud

Reparation

RING, SKRIV ELLER KIG FORBI

Du er meget velkommen til at sende os en mail for et tilbud på reparation. Udfyld alle informationer i formularen, da vi på den måde har nemmere ved at præcisere dit tilbud.